Ord som värmer

Hur kan det komma sig att samma ord från olika personer betyder olika mycket? Ett "bra" från en person hör man knappt, medans den andras glömmer man aldrig. Idag var jag med om ett sådant ögonblick då det kändes som att allt stannade upp för den komplimang som komma skulle. Mungiporna gick inte att kontrollera och flög upp till öronen.
.
För komplimanger är svårt. Jag har trott att jag inte gillar dem, då man alltid blir så obekväm då någon säger något snällt. Men det är klart man gillar dem, däremot kanske man bör träna på att ta emot dem. Det är så lätt att ge komplimanger och se fina sidor hos andra, men hos sig själv är det svårare.
.
Ibland, med vissa personer, får man dessutom på något konstigt vis sämre självförtroende och så fort dom kommer i närheten sjunker man. Då är jag inte längre 171 cm utan kommer ner på en ca 165 cm. Sen ger just en sånn person några värmande ord - och vips, jag tror jag är 173 cm nu.

Kommentarer
Postat av: malin

låt aldrig någon få dig att känna dig sämre än den alldeles underbara, fina, smarta & omtänksamma människa du är! kram kram kram

2011-12-12 @ 21:21:54
URL: http://verkligen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0