Träning är inte för alla?

Tyvärr, jag ser det inte. Jag tror fortfarande att alla mår bra av någon form av rörelse och kanske till och med prova på utmattning någon gång. Förutom alla de framtagna forskningsresultaten som finns, så tror jag den bidrar till än mer. För mig är den avgörande för min sömn, kost, humör, stress och mer där till.
.
För en som har det här med träning, kost och hälsa som en livsstil är det svårt att förstå hur man inte kan gilla det?! Men missförstå mig rätt. Jag fattar ju. Så här blir det ju för alla som brinner för nått, ex tv-spel. Dom tycker säkert att jag är konstig som inte tycker det är kul att stirra i en tv och få "fyrkantiga ögon" som man fick lära sig när man var yngre.
.
Nej, men jag står fortfarande fast vid att det finns någon form för alla.
.
Var nära nu på att skriva att man behöver ju inte tävla i det. Och det behöver man inte. Men jag läste nyss en insändare som fick mig att stanna till och tänka. Den handlade om hur alla idag profilerar sig som att "man utgår från sig själv och sina egna förutsättningar" osv osv. Men i slutändan så blir ändå en tävling. Exempelvis alla de konditionstest som utfördes i skolan som "utfördes endast för sin egen skull" (eller hur? Hela klassen sitter och tittar). Hon som skrev insändaren beskrev sina känslor vid sådana test, vilket gjorde att jag som alltid varit aktiv reagerade, för den känslan har aldrig jag själv känt. Jag ääälskar ju att tävla. Om jag är bra på det.
.
Men hur får man då bort "tävlingsidrotten"? Jaa... Kör ditt eget race! Inne på ett gym, ute i spåret eller i simhallen behöver man inte tävla. Även om det gjordes i skolan, så är inte det enda sättet att träna på. Skit i att anteckna hur det går, skit i att ta tid eller kolla på pulsklockan. Gå, spring, lyft eller gör det som känns bra så tror jag att man kan hitta sin grej. Träning är brett och inte alls lika snävt som skolan visat oss.



Träning ska vara roligt!

Julstämning?

Försöker jobba på julstämningen med att baka lussekatter och lyssna på julmusik. Men det är svårt.

Tror jag får kämpa vidare och utöka med att tända första adventsljuset, dricka en kopp glögg och ta en clementin samtidigt som jag följer Petters bortamatch :)


Skidträning

Eftersom gräset fortfarande skiner grönt och regnet faller från himlen då det är plusgrader ute, så blir inte träningen som den egentligen borde.
Egentligen borde vi redan fått börja känna på snön, kanske ta sitt första staktag och lägga den första vallan på skidorna som, om jag känner mig rätt, ligger kvar där tills tävlingsdag.
.
Men, som tur var så finns det ett sätt att kunna stakträna ändå. Den fantastiska stakmaskinen, som man har ett sånnt där dubbelförhållande till. Det finns inget (tyyp) jag drar mig för att träna som med den. Försöker skjuta upp det eller hoppas på att träningsvärken är för stor för att kunna köra den. Men samtidigt när man står där och kör, är jag så stolt. Jag gjorde det! Och man kan inte annat än älska känslan när man går därifrån.
.
Idag blev det 10min x3 med en minuts vila mellan seten. Hade jag inte haft en träningskompis där hade jag fuskat. Men när vi är två så blir det tävling och vi kör. Upp på tå, spänn magen, koppla in armarna och dra med hela kroppen sedan upp igen, om och om igen.
.
När klockan slutligen slår 00.01 släpper man handtagen och kan inte annat än sätta sig... Pulsen har legat mellan 175-186 10x3 min.
.
Nytt rekord på sträckan. HIGH FIVE!

Hungrig

Ootroligt hungrig. Längtar efter lunch, egentligen. Men med tanke på vad som är planerat att serveras idag så hoppas jag att äpplet jag äter nu mättar mig hela dagen.
Är nämligen BLIDPUDDING på menyn...
Bläää! Men bra på sitt egna konstiga vis...


En onsdag

God morgon!
Idag fick man än en gång stiga upp till ett grönt och regnigt Uppsala...
Var ett tungt uppvaknande men som underlättades med tanken på att jag bara jobbar till 12. Efter det finns möjligheten att bädda ner sig igen, vilket jag egentligen vet är omöjöugt.
En fullspäckad dag som börjar NU


Vardag igen...

Helgen är över och Verran befinner sig nu i Piteå och har lämnat oss här i Uppsala... I vanlig ordning fällde jag en tår när jag kom hem och det var tomt... En fantastiskt rolig helg har det varit som har varit fullspäckad av trevligheter. Allt från spinning, fest, champange, kändisträff ;), shopping, hockey, Uppsalakyrkan, adventsmys m.m.
Jaa, ett återseende hoppas vi verkligen på!
.
Men först står en hemresa på schemat över jul! Hoppas på att få jobbschemat snart så man vet om det går att vara hemma över jul och nyår... Med spänning väntar jag på mail.
.
Dags för jobb!
.

Första snön i Uppsala


Adventsmys


Proteinbar

Provade en ny bar igår som gav lite blandade känslor. Gav en bra mättnadskänsla, men var rätt torr med en liknelse till att äta sågspån.
Växte i munnen tills det tillslut minskade och man kunde svälja. Så det tog mig väl en 45 minuter att få i sig den, kanske inte bara för att den var svår att svälja, men även för att det kom kunder (jobbade). Men mätt blev jag så det var ett bra mellanmål. Sen att den innehöll 54% protein var ett plus! :) inte lika mycket socker som i många andra.


Fredag

Fick vakna till en väckarklocka idag också, underbart. På sitt egna konstiga sätt...
.
Idag kommer Fiin främmande :) Verran anländer i eftermiddag, så nu ska vi se till att ha kul på jobbet så tiden går fort :)
.
Månadens bästa dag idag?


Mona

Vår nya familjemedlem.
Pärlan som tar mig dit jag vill.
Just nu är hon parkerad i Boländerna :)
En kärleksgåva av min karln på ett årsdagen ;)


14 timmars sömn

Jepp, i natt lyckades jag få ihop 14 timmars sömn och jag är som en ny människa! . Snart är jag tillbaka :)

Myys

Kryper ner i onepiecen och myser framför Tvn med en tekopp i handen och täcket runt mig :)


(gammal bild)


Here we Go again...

Jepp... Fortfarande vaken.
Svårt att tränga bort ilskan som kommer, och stressen. Måste måste måste sova. Eller främst vill vill vill.

Jaa... Ni vet inte vad ni har


sömn, javisst

Efter fyra sömnlösa nätter kom den efterlängtade natten, full av sömn. Nu förtiden begär jag inte mycke, bara att inte behöva ligga yrvaken och trilla, men i natt var det bättre än så. Inte en enda gång har jag gått till soffan och lagt mig, inte heller lagt mig skavföttes och heller inte varit tvungen att läsa i förhoppning om att bli trött.
.
Tog mina piller, X antal, fick mig en massage och nästa gång jag tittade upp var karln borta! Hann få dåligt samvete, då jag trodde det blivit hans tur att lägga sig i soffan. Men icke, klockan var 08.08 och inte 02.02 som det kändes, så han var på jobbet och inget hade jag hört.
.
Nää, sömnen uppskattar man inte förens man varit ifrån den.
Nu har det tyvärr varit en låång period då den varit knas.
Men får man en massage varje natt looovar jag att sova bra Petter ;)

Min nya kärlek ;) tillsammans med de två n...

img_2431 (MMS)

Min nya kärlek ;) tillsammans med de två nya ljusstakarna


Forskning på g

Nu har jag gett mig tusan på att häär ska det forskas. Forskas om min teori stämmer, att stora muskliga pojkar (människor?) är tröga? Mindre intelligenta? Eller lite hjärndöda? Eller så har hjärnan åkt in i biceps? Jaa, nått är de iaf.
För efter att jag har plockat upp ALLA vikter som finns i gymmet (lite överdrivet kanske) så skulle jag börja dammsuga. Så efter ungefär 30 minuter var jag tillbaka i samma rum som jag tidigare städat upp i och vars är vikterna då? Jo, på golvet, igen!
Plockade upp dom en efter en 25kg, 30 kg, 36.5kg och 40 kg. För det är sånna vikter som ligger där, dom tunga stora vikterna som tydligen inte ens dom "starka" inte orkar. Nä, men då får jag som tydligen är starkare plocka upp dom. Sen, till saken hör att när jag plockat ihop allt och dammsugit och gjort färdigt var det 15 minuter kvar tills gymmet skulle stänga så jag sa till två av de tre som var i just detta viktrum att de skulle komma ihåg att lyfta tillbaka vikterna då dom var färdiga. Då var jag så godtrogen och antog att den tredje även förstod att det gällde han, då även han tittade på mig och lyssnade på mina två tillsägelser till de andra.
Men nej, då tror han ju tydligen att det bara är deeeras vikter som måste plockas av och lämnar sina.
.
Märkte det för sent. Han kom undan från mina svarta ögon som kom fram i detta ögonblick...
haha, det roligt är att han liknar den här figuren också... Mörk och avlångt huvud :P
.
Sen finns det underbara människor som tar av sig hörlurarna och säger "men stackars dig... vad du ska få plocka vikter här dagarna i ända?" - Jooo, för ingen har ju vett att plocka bort efter sig... Också hjälpte han mig lite. Fint.

Omöjlig...

Dagen började fint. Jag sjöng då jag vaknade - Tom Jones "Sexbomb".
Stack iväg och gymmade och i samma minut som jag gick genom dörren till lägenheten drog någon ner rullgardinen...
Kände själv att det är bäst jag stänger in mig i sovrummet för att slippa plåga Petter.
Så det gjorde jag, satt där och pluggade i min ensamhet tills det var dags att laga middag.
Gjorde föresten den dära wooken som jag skrev om för nått inlägg sedan som jag var bombsäker på att Petter skulle rynka på näsan åt. Men nej, det gjorde han inte. Kanske för att han märkte att jag inte var på humör för att kunna ta nått sånnt idag. Så istället sa han MUMS och skickade till och med ett sms på väg till träningen att det var gott. Så det kan jag rekommendera ;) alltså att vara sur när man gör en ny maträtt, då måste han tycka om det. maträtten förståss.
.
Men så vet jag en genväg in till hans hjärta igen efter ha kanske sipprat ut därifrån idag, och det är genom att baka Mockarutor/Kärleksmums. Så då han smällde igen dörren började baket. Plåten är nu inne för gräddning och håll tummarna, för sist jag gjorde den här så åkte den rak ner i soporna innan nån hann att se den.
Men nu provar jag ett nytt recept så får vi se.
Sen medan kakan svalnar drar jag iväg och kör pass nr 2. Kondition. Sen hinner jag lite plugg innan Petter kommer genom dörren och då serveras kakan med glasyr och kokos på :)

Det börjar nu...

... Vasaloppsträningen. Det är dags att börja fokusera. Dags att börja ha ett tydligt mål med vad jag gör och varför jag gör det. Idag började det och det var en kamp.
Först en kamp mot rumpan, som helst ville sitta hemma. Ville hellre sitta hemma och plugga än träna, vad hände?
Men efter en strid i 2 timmar tog jag mig iväg.
Sen var dags att för stakmakinen, kamp nr 2, den fruktade stakmaskinen från h-vetet kändes det som.
Körde 2 x 10 min iaf och var super nöjd att hjärnan vann över kroppen. Sen "belönade" jag den med 25 minuters intervaller på crosstrainern.
Ett svettigt, men roligt pass.
Även om man aldrig aldrig skulle vela vara utan den där träningen och de där häärliga upplevelserna som den gör, går det ändå trögt ibland. Ibland blundar man för det där och vill gärna se att det finns ta mig tusan inte tid. Det är då man saknar att ha en peppande träningskompis som sliter en ur soffan. En som även pressar en att köra liite hårdare och liite tyngre varje gång. Nån som ger en den där extra energin som finns, men man kan inte hitta den själv.
Den kompisen hade jag i Umeå... Men var är hon nu..? I Gällivare... Svår att ersätta, men det kanske är dags att börja försöka. Så på fredag (mest troligt) har jag en träningsdejt :) treevligt!

Storhandling & middagstips

Jag är inte riktigt som alla andra, utan jag ääälskar att gå på ICA MAXI och bara strosa och handla för en massa goda maträtter och nyttigheter.
Idag gjordes en sådan och på nått konstigt sätt känner man sig rik (?!) efter att man har gjort det och kylen är full av varor som lockar en att laga mat. Så det som blir i veckan är iaf:
- Glasnudlar med shiitake och spenat (en rätt som jag hittade i fitness med kött, nudlar, grönsaker, svamp, spenat m..)
- Fullkornslasagne (Provar nått nytt och gör allt själv, utom plattorna)
- Kesoplättar med kesella och bär
- Stekt palt (har kvar i frysen sen förra fredagen)
- Blodpudding m. bacon keso morötter (dåligt, jag vet. Men järnet behöver det)
- Korvstroganoff m. bulgur (för petter skull...)
Glasnudlar med shiitake och spenat (+ kött och tänkte smyga ner färsk broccoli)



Det tål att nämnas att jag än en gång vann tävlingen på ICA ;)
Tävlar alltid mot alla andra i kassan om vem som har nyttigast varukorg, och idag tog jag hem den utmärkelsen ;) Yees! Tur inte Petter var med ;)

Nytt sötningsmedel

För några nummer sedan i Fitness Magazine skrev dom om ett nytt sötningsmedel som var påväg in på marknaden och skulle röstas igenom till hösten. I fredags blev det gjort och nu har EU godkänt det nya sötningningsmedlet Stevia, som varken innehåller några kolhydrater eller kalorier.
Det här kommer verkligen att bli intressant, för nu sätter forskarna igång och granskar den nya produkten. Så räkna med att det framöver kommer att göras stora rubriker om detta och alla dess hälsorisker.
Jag är själv väldigt skeptisk mot detta, var kommer detta att ta vägen? Hur påverkar den söta smaken kroppen? Blir det ingen påverkan på blodsockret? Matspjälkningen på detta? Jaa... frågorna är många.
Så snart kommer det drycker, godis, fika, safter m.m. som kommer att marknadsföras som "utan" kalorier, utan socker, endast naturliga ämnen osv. Jaa... jag kan inte säga det för många gånger, det kommer bli intressant.
Men tills nyheten har lagt sig tror jag att jag håller mig från detta... Känns som att nått lömskt bör det ju vara? Någon dålig effekt måste det ju ha på kroppen? Och hittar dom inte nått sådant så lär de väl komma att det är cancerframkallande, som allt annat.
Men om inte, så vore det ju en toppen produkt!

Blogghjälp!

Och sen undrar jag över hur jag gör radbyte?
Jag slår och slår på enterknappen, men sen då man publicerar så sitter allt ihop ändå...
Linnea, hur gjorde du? ;)
(tio rader ner...) Hjälp tack...

en omöjlig en...

Stackars Petter...
Jag måste vara helt omöjlig att sova med. Det slutar alltid med att jag på nått sätt hittat en ny sovställning.
Att han är påväg att börja gosa med ett par fötter har nog hänt för många gånger för att han ska bli chockad längre. Jag har fått för mig nått då jag inte kan somna och tror att jag sover bättre skavföttes. Och ibland funkar det. Sen att han kan vakna och jag plötsligt är borta händer också, men nu vet han var han ska leta - i soffan.
Sen finns det ju två sidor av en säng och vanligtvis har man varsin som kallas "min" och "din". Det har vi också, han sover till vänster om mig. Men nej, i natt ville jag sova där! Kände att däär skulle jag sova gott. Så det var bara för honom att rulla över till mig sida och sova där.
Tur han är snäll...
Men jag har sovit gott, och är redo för jobb!
Tjingtjing!

Fyndkväll

Ibland är det kul att handla på ICA, inte främst då man får presenter av dem ;) Denna fick jag med mig hem idag, helt gratis för att jag var tjej och handlade över 100 kr.
Lite schampoo, hårspray, mousse, tandkräm, lotion, balsam mm.
Åker rakt ner i träningsväskan! PERFEKT :)
Då fick jag ju även informationen om att det var tjejkväll på stan. Så direkt efter träningspasset sprang jag hem, snabbduschade och sen ut på stan för att göra mig ett skofynd var tanken! Inga skor föll i smaken... Var inte en sånn dag. Men ett par tights följde allt hem, 490 kr (ord 800 kr) de var väl också ett fynd kan jag tycka ;)

Ooopss...

Råkade visst äta upp hela Petters kexchoklad... Inte meningen. Skulle bara ta EN ruta, men OJ så gott det var, så hela slank ner. Springer på ICA innan träningspasset så jag hinner lägga tillbaka en innan han kommer hem från träningen ;) sscchhh....!

Hemlängtan

En låt vi lyssnar frenetiskt på här nere när hemlängtan blir för stor...

Men nu ska jag svepa i mig min kaffekopp som jag sippat på alldeles för länge för att bege mig mot Actic och dess konditionsmaskiner :)
Tungt bara när dom inte hunnit få in luftkonditioneringen än, och då heller inte tv-apparaterna som ska upp ovanför den... Då gäller det att hitta egen motivering, men jag vet inte vad än... Är så trött, så trött...

Beslutsångest...

Hittade snygga skor, på REA.
Precis sånna skor som jag skulle behöva, träningsskor. Då jag ska jobba på gymmet behöver jag fler skor som jag kan ha där. Skulle vela ha i alla olika färger, men får börja med att utöka med nått. Dom ska vara snygga, användbara och framförallt sköna då man står och går hela dagarna... Frågan är vilka man skulle ha haft...
777 kr (ord. pris 1295 kr)
399 kr (ord. pris 899 kr)
499 kr (ord. pris 699 kr)

så går det

Så går det om man glömmer skorna...
Då får man träna med sockar :)
Kändes lite konstigt... lite som att man gick hemma och tränade. Hade dock isånna fall en massa främmande människor i vårt vardagsrum, men de vore kanske trevligt :)
Blev hursom ingen kondition idag då skorna saknades på fötterna. Så körde ett tuungt gympass. De kroppsdelar som inte kom med igår fick istället slita idag så Rygg, Bröst, biceps, korsrygg.
Sen jag började jobba här som gyminstruktör har jag fått lära mig en massa om gymträning och saker att tänka på som man tidigare inte alls haft i tanken. Vet ni exempelvis i vilken ordning muskelgrupperna ska tränas? Och vilken rörelseform som ska göras först i ett passupplägg? Och alla dessa stolsinställningar jag tidigare nästan ignorerat... haha Främmande tänk för mig också till en början, men väldigt intressant för att få ut maximalt i varje övning.

Styrketräninge och crosstraining

Styrketräning och crosstraining blir kvällens pass.
Medan jag sitter här och dricker min kopp kaffe innan passet så kollar jag på resultatet av mitt nya styrketräningssätt. Kurvan lutar uppåt, starkt uppåt.
Den första förändringen beror främst på att musklerna anpassat sig och lärt sig hur dom ska arbeta, men nu tror jag att jag bygger styrka. Jag hoppas på det och kan återkomma med resultaten om detta är det optimala sättet att träna en muskel.
Enligt Actic är det så, och som instruktör i gymmet kan man väl tycka att kravet ska vara att vi har provat på det vi förespråkar. Så jag drar och kör mitt Ben, axlar och triceps pass INNAN jag ställer på crosstrainern och kör lite kondition :)
Obs!
MASKINTRÄNING - Actic förespråkar att träna så man orkar mellan 8-12 repetitioner 1 set. Sen är den övningen färdig. DOCK ska flera övningar för muskelgruppen köras, men endast 1 set av varje övning.
Detta ska enligt forskning optimera tillväxt och styrka av muskler då tre set inte visat sig ha någon större effekt än ett. Heller inte fem istället för tre. Så vad händer om vi gör tre set? Jo, det blir ett större "sår" i muskeln som ska repareras under återhämtningen, vilket kan ta upp till en vecka en del gånger. Detta gör att muskeln får för kort återhämtningsfas och kan därmed istället brytas ned istället för att byggas upp. (Dock gäller annat vid friviktsträning då många andra faktorer spelar in).
Så metoden jag kör på nu innehåller ca 3-4 övningar för de tänkta muskelgrupperna då jag ska orka trötta ut mig maximalt EN gång. Denna gång ska dock hamna mellan 8-12 repetitioner, och skulle jag orka fler så ökar man vikten till nästa gång.
Eftersom att jag ständigt för anteckningar om hur många och vilken vikt är det enkelt att se förbättringarna. Målet ska vara att för varje pass göra en förändring, en mer eller lite mer vikt. Kurvan ska gå uppåt.
Up up, and away!

Tisdag

Äntligen har jag fått sova! Sovit som en liten bäbis.
Vart nog ändå en 10h natt, och jag börjar känna mig som människa nästan. skönt!
Så nu idag ska det bli träning! Häärligt!
För mig funkar inte träningen utan sömn i ett flertal dagar, ger inga resultat ändå och jag blir bara på sämre humör än vad jag var innan. Så då är det lika bra att ladda batterierna och kraften för kommande dag. Precis vad jag gjort, så nu tusan är det dags.
Det som är jobbigt med att haft ett "långt" uppehåll från träningen är att man inte kan välja vilken aktivitet man ska göra. Då vill jag ju göra ALLT. Styrketräning, stakmaskinen, crosstrainer, spinning, yoga, bodypump... Hm...
Kul att det finns så många olika varianter av träning. Finns nått för alla ;)
Tittar ut och ser det fina höstvädret. Jag tror jag måste prova springa igen! Första gången sen lidingöloppet :)
Detta för att knäna tog mycket styrk och har haft problem med dem sen dess. Till en början kunde jag inte ens ta några snabba kliv öven en väg då jag höll på att bli överkörd. Nej, det var bara spänna musklerna och hoppas. Men det har blivit bättre, nu kan jag springa över en väg, så det kanske är dags att prova ta de första kliven i skogen idag :)

1 år <3

Idag är det ett år sedan jag och min stora kärlek gjorde det officiellt att vi var tillsammans :) Ett fint år fullt av kärlek.
Världens finaste karl, det har jag det. Jag skulle kunna skriva min kärleksförklaring här och nu till honom, men det känns inte som att det är nått ni är intresserade av och han har inte ens fått adressen till bloggen (om han inte lyckats lista ut den nu...??), så han får inte ta del av mitt fjäsk. Så vi skippar det, så ger jag han bara presenten som ligger på köksbordet ;)

 

Helt slut efter en fullspäckad helg med lite sömn, så jag ger mig där. Hoppas på bättre ork och energi imorgon :)

Attitydsproblem

Frisören i denna stad må vara hur billig som helst (320kr!!), men jag saknar mina fina, trevliga och duktiga frisörer hemma...
När vi vaknade i morse tog jag direkt telefonen för att ringa och boka en drop in tid hos en frissa här i stan till oss båda. Och visst, vi ringde innan dom öppnat så det fanns ju tider. Men det är tydligt varför frissan vi hamnade hos var på drop innen och inte uppbokad...
En tjej med attitydsproblem!
När jag gick från stolen möttades jag av Petter som var på tur. Sa bara "vi tar det när vi kommer hem" till honom och gick hem. Han kom hem, lika arg som jag. VILKEN BITCH!
Gav blickar som "vem tror du att du är" samtidigt som hon lyckades kasta ut bla.
"Gud, vad har du gjort med ditt hår egentligen?! Det är ju såå slitet" (svarade inte!)
"Hur länge sen var det du klippte dig..? - 2 månader. Gjorde du det här då?!" (som att det var skit dåligt klippt)
"Nej, den frisyren är inte så snygg..." (till oss båda)
Jag var nära att lämna stolen innan hon ens hämtat saxen...
Nä tacka vet jag Mia eller Johanna där hemma ;) Trevliga, duktiga och gillar att prata :)
Tror jag bokar en klipptid till nästa hemresa...
Ps. dom har det största utbudet av hårprodukter någonsin i deras butik, men fick inte en enda i mitt hår när hon fönade det eller fixade det? Berättade aldrig vilket schampoo hon använde eller nått. konstig tjej. Var nära att få en klagan till chefen på sig!


Står och delar ut goodiebags med gratis tr...

img_8663 (MMS)

Står och delar ut goodiebags med gratis träningsvecka :) vem vill inte ha??;)


svaga muskulära pojkar?

Igår jobbade jag min första stängning på Boländerna (Actics ena ställe här i Uppsala, finns två). Och tänka sig att det gick felfritt, instruktionerna iallafall :) Städningen blev stressig.
Man har ju hört kollegorna prata om att på kvällarna blir det så stökigt i gymmen och ingen som plockar efter sig... Och igår när jag skulle stängningsstäda fick jag uppleva det själv.
VARFÖR ÄR DOM STARKASTE MÄNNISKORNA LATAST?

Runt om i gymmet ligger det hantlar, viktskivor och stänger, visst. Men alla de där som är på 2kg-10kg, dom är på plats. Uppradade och snyggt. De som ligger på golvet de är dom som väger 24kg, 28kg och 34kg! Visst, det är klart det går att lyfta dem, men det är tungt och finns risk att man gör det fel. För att sen ställa in den i en ställning som är lågt ner eller kanske höögt upp, det är inte lätt.
Så ni som är starka och så tuffa att ni kan träna med dom där, ni kan väl också ställa undan dom efter er så kan vi som jobbar på stället få fortsätta jobba och slippa ligga hemma i ryggskott.
Tack på förhand!

Just, ett sms till kiropraktorn var det jag skulle skicka. Dags för besök nr 2.

Handlat på öppetköp?


Casalls mjukisbyxor fick följa med mig hem efter det senaste besöket på Stadium. Och eftersom att jag vet många av mina vänner, precis som jag älskar att bo i sånna kan jag rekommenadera dessa starkt. Världens skönaste!
Sen att jag har turen att dessutom kunna använda dom på jobbet gjorde detta till drömbyxan :) Att tanken sen var att ta hem och prova dom, visste vi alla skulle bli att dom följde hem för att stanna.
Även detta linne blev jag kär i och köpte hem på öppetköp, men alla vet vi ju hur det går. Hur ofta händer det att de grejor man säger att man köper hem på öppetköp för att fundera lite återlämnas? Aldrig. Nä, då är det lika bra man behåller det och klipper av lapparna direkt.

RSS 2.0