Knäckebröd

Idag har det bakats knäckebröd, och det var inte svårare än såhär;

2 dl majsmjöl
0,5 dl linfrön
1 dl sesamfrön
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl pumpakärnor
0,5 dl olivolja
2,5 dl kokt vatten
Flingsalt

Blanda alla torra varor i en bunke. Tillsätt sedan olja & det kokta vattnet.

Låt det svälla i ca 10 min.

Kavla sedan ut det så tunt du kan mellan två bakplåtspapper. Det ska täcka kant till kant. Strö på flingsalt efter behag.
Stoppa in i ugnen i 30 min.
Ta ut dem och skär dem i så stora rutor som du vill ha dem.
Stoppa in i ugnen igen i ca 30 min

Stäng av ugnen och låt dem stå där tills ugnen svalnat eller över natten.

Klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0